Halfvrijstaand Zaans huis – VERKOCHT

Het halfvrijstaande huis is 120 m2 groot en komt op een kavel (inclusief achterpad) van 99 tot 118 m2. De zeer royale living met open keuken (SieMatic met Miele-inbouwapparatuur) is circa 51 m2 en heeft fraaie openslaande deuren naar de achtertuin. De wanden en plafonds zijn glad afgewerkt, op de vloer ligt een visgraat PVC met hoge plint en de entree tussen hal en woonkamer is voorzien van een prachtige deur van staal en glas.

Boven zijn drie slaapkamers en een complete luxe badkamer – met o.a. een wastafelmeubel, Villeroy & Boch-sanitair en royaal tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer). Wandafwerking is voorzien van een fijne korrel en op de vloer kun je een hoogwaardig laminaat uitzoeken met een breedte van 19 cm. De tweede verdieping is naar eigen inzicht in te vullen. Je kunt hier bijvoorbeeld een werkkamer maken.

De bouwnummers 3, 4, 5, 6, 9 en 10 zijn halfvrijstaande huizen. De onderstaande plattegrond van bouwnummer 10 komt overeen met de plattegronden van overige bouwnummers van de halfvrijstaande woningen, al dan niet gespiegeld.