Vrijstaand Zaans huis (bouwnummer 8) – BESCHIKBAAR

Bouwnummer 8 ligt aan de Willem Dreeslaan en is een bijzonder vrijstaand Zaans huis (140 m2) met een T-vormige living. Net als de andere woningen op het Hofje van Zaandijk is het huis voorzien van zeer luxe en smaakvolle binnenafwerking naar smaak van de koper. Op de begane grond een mooie, grote woonkamer (60 m2) met ruimte voor een grote eethoek en royale zithoek. Aan de voorzijde is een mooie SieMatic-keuken met granieten werkblad en Miele-inbouwapparatuur. Op de vloer ligt visgraat PVC – finish zelf uitzoeken – en de wanden en plafonds zijn glad afgewerkt. Je komt deze living binnen via een prachtige deur van glas en staal…

Op de eerste verdieping zijn de wanden voorzien van een fijne korrel en mag je op de vloer een hoogwaardig laminaat (19 cm breed) uitzoeken. Er zijn drie slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, royaal tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer en 30×60 cm op de wand) en een mooi wastafelmeubel. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Hansgrohe.

De tweede verdieping is naar eigen idee in te delen en af te werken. Hier zijn onder andere de aansluitingen voor wasapparatuur.

Prijzen